sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Ystävänpäivän lukumaraton (14.-16.2.2020)

 
Eletään helmikuuta ja ystävänpäivä on jo ihan nurkan takana. Kirjabloggaajat viettävät sitä jälleen perinteeksi muodostuneen Ystävänpäivän lukumaratonin merkeissä 14.-16.2.2020. Tällä kertaa maratonin vetäjäksi lähti Kirjan jos toisenkin -blogin Jane.
  
Osallistuminen ei vaadi blogia eikä someaktiivisuutta. Mielellään käymme kuitenkin kurkkimassa esimerkiksi lukusuunnitelmiasi (eli sitä hervottoman korkuista pinkkaa jonka olet maratonille varannut), lukunurkkaustasi (pehmoista vilttiä ja vaahtokarkkikaakaota?) ja maratonin etenemistä blogeissa, Twitterissä, Instagramissa jne. 
Ystävänpäivä osuu tänä vuonna perjantaille ja maratonille voi osallistua perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina. Lukuaikaa on tuttuun tapaan 24 tuntia ja lukea voi tuolla aikavälillä kahden päivän aikana, esimerkiksi perjantaista klo 18 lauantaihin klo 18 saakka. Kaikki tauot sisältyvät siis tuohon 24 tuntiin. 
Kaikki lukeminen lasketaan, myös äänikirjat. Kun olet päättänyt maratonisi, laske lukemasi sivut ja/tai kuuntelemasi aika yhteen ja tee koontipostaus johon listaat myös kirjasi. Käy sitten linkittämässä oma tuloksesi koontipostaukseen, joka julkaistaan Kirjan jos toisenkin -blogissa ystävänpäivänä ja linkitän myös tähän. Jos sinulla ei ole blogia, voit laittaa loppusaldosi ja kirjalistasi suoraan kommenttina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti