perjantai 7. helmikuuta 2020

Suojellaan Itämerta lukemalla eli Muumi-kirjojen -lukuhaaste (14.2.-30.4.2020)

Luetaanko tämä? -blogissa käynnistyy ystävänpäivänä Muumi-kirjojen lukuhaaste:

"Meri on tärkeä elementti muumi-kirjoissa, joissa se edustaa vapautta ja seikkailua, mutta myös vaaraa ja luonnon arvaamattomuutta. Myös Tove Janssonille Suomen luonto - erityisesti meri ja sen saaristo - olivat tärkeitä taiteellisen innoituksen lähteitä. Halusin täällä Luetaanko tämä? -blogissa juhlistaa muumi-kirjallisuuden juhlavuotta ja osallistua samalla omalla panoksellani Itämeren suojelutyöhön. Niinpä käynnistänkin Muumi-kirjojen -lukuhaasteen*, joka alkaa ystävänpäivänä 14.2. ja jatkuu 30.4.2020 asti. 

Haastan kaikki lukemaan muumi-kirjoja ja lahjoittamaan jokaista lukemaansa kirjaa kohti haluamansa summan #MEIDÄNMERI-kampanjaan, eli John Nurmisen Säätiön tekemään suojelutyöhön. Itse lupaan lahjoittaa jokaista lukemaani muumi-kirjaa kohti 2 euroa osoitteessa https://oursea.fi. Jokaista kerättyä 10 euroa vastaan Itämerestä voidaan poistaa 40 kiloa sinilevää. Osallistua voit, vaikka et lahjoittaisikaan rahaa. Mahtavaa, jos lähdet kanssani juhlimaan muumi-tarinoiden juhlavuotta lukemalla muumi-kirjoja!"
 

Haasteaika: 14.2. - 30.4.2020

Haasteen hashtag: #muumilukuhaaste

Ilmoittaudu mukaan täällä. Haasteen aloitusjutussa on myös lisää tietoa lukuhaasteesta ja siihen liittyvästä arvonnasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti