sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Blogistanian kesäkuun lukumaraton 17.6.2017

Kirjabloggareiden kesään on jo useana kesänä kuulunut lukumaraton, ja perinne jatkuu myös tänä kesänä. Kesäkuun lukumaratonpäivä on lauantai 17.6.2017, ja lukumaratonia emännöi Hannan kirjokansi -blogi:
  1. Mukaan ilmoittaudutaan tämän postauksen kommenttiosiossa. Jos sinulla on blogi, kerro myös sen osoite.
  2. Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan. 
  3. Maratoonaamisen voi aloittaa perjantain 16.6. puolella tai sitä voi jatkaa sunnuntaina 18.6., kunhan osa lukemisesta tapahtuu lauantaina. Yhteensä aikaa on joka tapauksessa se 24 tuntia (esim. pe klo 17 -> la klo 17).
  4. Maratonaikaan saa sisältyä taukoja (nukkua ja syödä saa ja varmaan kannattaa), mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan.
  5. Maratonista voi blogata halutessaan etukäteen, sen kuluessa ja jälkikäteen. Lopuksi joka tapauksessa lasketaan luettu sivumäärä, ilmoitetaan se blogissa ja linkitetään tuo tulospostaus minun blogiini, erilliseen lähtölaukauspostaukseen, jonka julkaisen juuri ennen maratonin alkua. Kirjaa mahdollisuuksien mukaan myös luetut kirjat. 
  6. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi omaa blogia. Tällöin maratonilla luetut sivut voi käydä raportoimassa minun lähtölaukauspostaukseni kommentteihin, jos haluaa, että ne lasketaan mukaan maratonin aikana luettuun kimppasivumäärään, jonka julkaisen koostepostauksessani maratonin jälkeen.
  7. Maratonin tunnisteena on somessa #lukumaraton. (Yllä olevaa kuvaa saa myös käyttää vapaasti.)
Kesäinen lukumaraton on luvassa myös heinäkuussa (8.7.2017) ja elokuussa (19.8.2017). Näiden maratonien emäntäblogit ja ilmoittautumispostaukset julkaistaan myöhemmin kesällä.

Tervetuloa mukaan kesän lukumaratoneille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti