tiistai 25. joulukuuta 2012

Lue novelli ja kerro siitä -haaste

Nuoren Voiman Liiton Novelli palaa! -hanke pyrkii saamaan näkyvyyttä novellille ja auttamaan sitä löytämään tietään lukijoiden luo. Koko lailla kirjallisesti -blogin Jenni pohti hankkeen blogissa kirjabloggareiden suhdetta novelleihin ja heitti ilmoille myös haasteen josta hän kirjoittaa näin:

Haaste: lue novelli ja kerro siitä!


Tea with Anna Karenina -kirjablogissa puhuttiin jokin aika sitten novellien lukemisesta ja mietittiin, miksei niinkin vapaamuotoisessa mediassa kuin kirjablogissa kirjoitettaisi joskus yksittäisistä novelleista sen sijaan, että käsittelemme novellikokoelmia kokonaisuuksina


Kysymys on mielestäni erittäin hyvä. Haluankin nyt haastaa kirjabloggarit ja muut kirjoista kirjoittavat lukemaan yhden novellin ja esittelemään sen blogissaan; blogijutussa on hyvä viitata tänne novellihankkeen sivuille. Lisää näkyyyttä novellille ja omalle blogille saa, kun tekee bloggauksestaan tiivistelmän ja antaa sen Novelli palaa! -hankkeen novellitietopankin Suosituksia-osioon.


Toimi näin: Lähetä enintään 500 merkkiä pitkä novellijuttutiivistelmä sekä linkki bloggaukseesi osoitteeseen janette.hannukainen(at)nuorenvoimanliitto.fi.

Mukaan voit liittyä: Omassa blogissasi yllä olevan ohjeistuksen mukaan.

Haasteen aikataulu: Novelli palaa! -hanke kestää vuoden alkaen lokakuusta 2012, mutta uskaltaudun Jennin puolesta lupaamaan että novellista kirjoittamisen haaste sinänsä on ajaton. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti