lauantai 29. joulukuuta 2012

Ajattelun viikon lukuhaaste

Vielä ehtii mukaan haasteeseen, jonka Insinöörin kirjahyllyn Teresita julkaisi marraskuisen Ajattelun viikon kunniaksi. Haasteen ohjeistus näyttää tältä:

Lukuhaaste alkaa heti ja loppuu klo 12:00 13.1.2013 eli sunnuntaina kahden kuukauden päästä. Tarkoituksena on lukea mikä tahansa omaa järjen käyttöä haastava teos ja kertoa siitä blogissaan, tai jos ei ole blogia, niin muutamalla sanalla tämän postauksen kommenteissa. Jos kerrot blogissasi, linkitä postaus myös tänne kommentteihin. - - 

Järjen käyttöä haastavalla teoksella tarkoitan tässä yhteydessä sellaista kirjaa, jota lukijana on tullut vältelleeksi juuri siitä syystä, että on miettinyt mahtaako siitä ymmärtää mitään. Etukäteen voi olla vaikea tietää haastaako kirja todella omaa järjen käyttöä, mutta tärkeintä tässä haasteessa on tarttua siihen kirjaan ja todeta asia itse. Voihan olla, että kirja olikin mukavan leppoisaa luettavaa, eikä ollenkaan niin vaikea kuin luuli. Siitäkin saa kirjoittaa. Tärkeitä on vain tarttua toimeen ja antaa itselleen mahdollisuus. Siitä on tässä haasteessa kyse.

Kahdelle haasteeseen osallistujalle lähtee arvonnan jälkeen teemaan liittyvä yllätyspaketti!!

Mukaan voit liittyä:
Insinöörin kirjahylly -blogissa

Haasteen aikataulu: 13.1.2013 saakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti