maanantai 27. huhtikuuta 2020

YA-lukuhaaste (1.5.-30.9.2020)

Instagramin kirjalliset kuplat ovat viime aikoina puhuneet paljon YA-kirjallisuuden vähäisestä arvostuksesta ja näkyvyydestä. Pöhinästä innostuneina neljä kirjagrammaajaa eli lottareadsbooks, sirkkuwrites, hennasbooks ja enemmankirjoja heitti ilmoille YA-lukuhaasteen. 
  
OHJEET:
  
5x5 ruudukkoon on tarkoitus saada bingo lukemalla YA-kirjallisuutta. Yhdellä kirjalla saa täyttää vain yhden haastekohdan ja kielen jolla lukee saa valita itse.  

Kaikkien bingon saaneiden henkilöiden kesken arvotaan 2x 20€ lahjakortit Suomalaiseen kirjakauppaan! Osallistuaksesi arvontaan, tulee sinun saada bingo ja tehdä siitä koontipostaus, joko blogiin tai Instagramiin. 
  
Jos teet koontipostauksen Instagramiin, postaa kuva feediisi ja kerro esimerkiksi kuvatekstissä mitkä kirjat luit ja mihin kohtiin ne sijoitit eli mistä sait bingon. Tägää myös kaikki järjestäjät kuvaan. 
  
Jos taas haluat tehdä koosteen omaan blogiisi, koontipostaus julkaistaan haasteen lopussa Lotta reads books -blogiin. Sinne voi siis linkittää oman suorituksensa ja jättää samalla yhteystiedot jos arvontavoitto osuu kohdalle.
 
Haaste alkaa 1.5.2020 ja jatkuu aina syyskuun loppuun asti eli 30.9.2020.
  
Aihetunnisteina toimii #YAlukuhaaste2020 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti