keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Blogistanian lukumaraton 13.7.2019

    
Kirjabloggaajien perinteinen kesälukumaraton on pian täällä! Blogistanian lukumaratonin järjestäjä on vaihtuva kirjabloggaaja. Tällä kertaa vastuussa on Unelmien aika -blogin Johanna.
   
Miltä tuntuisi pyhittää kokonainen vuorokausi lukemiselle? Vuorokausi kirjallisuuden tunnelmointia, uusien ajatusten pohtimista, inspiroitumista, lukujumin selättämistä ja lukuflowhun pääsemistä! Varaa toki heti kalenteriisi lukuaikaa lauantaille 13.7.2019 
Lukumaratonin säännöt:
  • Lue kirjoja ja kuuntele äänikirjoja 24 tunnin ajan. Kaikki kirjallisuus lasketaan mukaan (perinteinen kirjallisuus, sarjakuvat, runot, äänikirjat jne). 
  • Maratonin voi aloittaa perjantain 12.7. puolella tai sitä voi jatkaa sunnuntaina 14.7. (esim. perjantaista klo 17.00 lauantaihin klo 17.00). 
  • Maratoniin saa sisältyä taukoja, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan.

Maratonista voi blogata etukäteen, sen kuluessa ja jälkikäteen. Postauksissa voi esimerkiksi kertoa lukusuunnitelmista, tunnelmista ja hyvistä lukuvinkeistä. Maratonin lopuksi tehdään koontipostaus, jossa kerrotaan luettu sivumäärä ja kuunnellut tunnit ja minuutit sekä luetut kirjat. Jätä postauslinkkisi haasteen vetäjän blogin koontipostaukseen. Unelmien aika -Instatilin kohokohdista löytyy lukumaratonin story-pohjia, joita voi käytää raportoitaessa lukumaratonille valmistautumista, etenemistä ja lopputulosta. 
  
Voit osallistua myös ilman blogia tai sometiliä ja ilmoittaa loppufiilikset, luetut kirjat ja sivumäärät kommenteissa.
  
Ilmoittaudu mukaan täällä.
  
Sosiaalisessa mediassa voi käyttää aiheunnistetta #lukumaraton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti