maanantai 1. huhtikuuta 2019

Kirjoja ulapalta – Merellinen lukuhaaste (1.4. - 31.10.2019)

 
Nannan kirjakimara -blogissa on julkaistu toiveuusintana Kirjoja ulapalta - Merellinen lukuhaaste. Toinen kierros alkaa 1.4. ja päättyy 31.10. Blogista löytyy vinkkilista haasteeseen sopiviasta kirjoista. 
  
Tarkemmat osallistumisohjeet:

  • Ilmoita osallistumisestasi alkuperäisen haastepostauksen kommenttilaatikossa. Ilmoittautumiselle ei ole takarajaa.
  • Lue sinulle sopiva määrä haasteeseen soveltuvia kirjoja ja kirjoita niistä 31.10.2019 mennessä. Voit käyttää postauksissasi haasteen kuvaa ja somessa tunnistetta #kirjojaulapalta.
  • Jos sinulla ei ole omaa blogia, voit osallistua haasteeseen somessa. Silloin korvaat bloggaamisen somepäivityksellä eli kirjoittamalla kirjasta ja lukukokemuksestasi haluamallasi tavalla Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa.
  • Haasteen koontipostaus julkaistaan 31.10.2019. Osallistujilla on 3.11. saakka aikaa kuitata haasteen suoritus tuon tekstin kommenttilaatikossa. Ilmoita, kuinka monta kirjaa olet haasteeseen lukenut. Bloggaajat voivat halutessaan tehdä koostepostauksen haastekirjoista ja ilmoittaa linkin.  
  • Maanantaina 4.11. julkaistaan yhteenveto haasteesta ja arvonnan voittaja.
    
Haasteen päätyttyä arvotaan yllätyspalkinto kaikkien osallistujien kesken seuraavasti: yhdestä luetusta ja blogatusta tai muuten sometetusta kirjasta saa yhden arvan, kahdesta kaksi ja niin edelleen. Jo yhdellä kirjalla pääsee mukaan arvontaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti