lauantai 4. marraskuuta 2017

"Törkeän virallinen Runo-Finlandia" - Haaste 6.12.2017

   
Tämä on lukuhaaste, jossa ei välttämättä tarvitse lukea mitään, vaan johon voi osallistua entisillä luku- ja bloggausmeriiteillä. 
  
Näillä sanoilla alkaa Reader, why did I marry him? -blogin Ompun haastepostaus. Hän nostaa esille, että runot on suljettu Finlandia-ehdokasasettelun ulkopuolelle. Niinpä kirjabloggaajilla ja muilla runojen lukijoilla on nyt mahdollisuus äänestää omia runoteossuosikkejaan. Toisin kuin virallisessa Finlandia-kisassa, nyt on mahdollista antaa äänensä mille vain runoteokselle, riippumatta sen ilmestymisvuodesta. Ainoat vaatimukset ovat, että teos on suomalaiselta runoilijalta ja osallistujat ovat kirjoittaneet teoksestan blogiinsa tämän vuoden aikana. Blogittomat voivat ohjeistuksen mukaan kommentoida valitsemansa teoksen perusteluineen haastepäivänä ilmestyvään postaukseen (ks. ohjeet alla). 
  
Voittajia ovat kaikki teokset, jotka tässä kilpailussa tulevat mainituiksi. 
Tämän haasteen ainoa tarkoitus on hankkia runokokoelmille näkyyvyyttä ja sitä kautta edistää runojen ja runoilijoiden tunnettavuutta sekä herättää ihmisissä halua lukea runoja. 
  
Kuinka osallistut haasteeseen: 
1. ilmoita tämän postauksen kommenteissa, että olet mukana haasteessa (älä kuitenkaan ilmoita vielä valitsemaasi teosta). Kommenteissa voit myös kertoa ajatuksiasi tästä kilpailuhaasteesta. 
2. a) kirjabloggarit: linkitä valitsemaasi teosta koskeva blogikirjoituksesi koostepostaukseen, jonka julkaisen 6.12.2017. Kyseisenä päivänä linkitetyt tekstit nostan myös esiin itse postaukseen.

2. b) muut kuin kirjabloggarit: ilmoita valitsemasi teos 6.12.2017 julkaistavan koostepostauksen kommenteissa.
3. perustele valintaasi parilla lauseella 

4.11.2017 klo 13.33 Tekstiä päivitetty niin, että myös muut kuin kirjabloggarit voivat osallistua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti