sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Novellihaaste 2 (24.6.2017-24.6.2018)

  
Juha Makkosen Nipvet -blogissa alkoi uusi novellihaaste, joka jatkaa Reader, why did I marry him? -blogin Ompun aiempaa novellihaastetta. Mukana on hauska lisä novellien peukuttamisen muodossa. Enemmän ohjeita löytyy isäntäblogista.
   
Ensimmäinen osa on perinteistä kirjanpitoa osallistuneista bloggaajista ja luetuista novelleista. Osallistua voi yksinkertaisesti ilmoittautumalla, eli jättämällä kommentin tähän postaukseen, ja vuoden päästä ilmoittamalla oman koontipostauksen tai listan luetuista novellilukumääristä per kirjailija, koska tällä kertaa selvitämme luetuimmat kirjailijat.
 
Toinen osa on valinnainen ja keskittyy novelleista kirjoittamiseen. Osallistuja voi kiinnostuksensa ja voimiensa puitteissa peukuttaa novellia osana laajempaa kirja- tai novelliarviota. Peukutus on muusta tekstistä selvästi erotettu lyhyt myönteinen suositus, jonka tarkoitus on kannustaa ja motivoida muita tarttumaan novelliin. Lyhyt tarkoittaa noin kolmea virkettä. Yksi peukutus voi koskea vain yhtä novellia.
    
Haasteaika: 24.6.2017-24.6.2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti