torstai 1. tammikuuta 2015

Lukuiloa!


Klassikkojen lumoissa -blogin Lukumato käynnisti Lukuiloa! -nimisen haasteen, jonka puitteissa on tarkoitus kirjoittaa erilaisista kirjallisuuden tuottamista iloisista hetkistä. Hän kirjoittaa näin:

"Haasteessa tarkoitus on kertoa kirjan ja kirjallisuuden parissa tapahtuneista hetkistä, jotka ovat syystä tai toisesta tehneet siitä hetkestä ihanan, ja jonka haluaa jakaa.
 
Iloa tuonut hetki on saanut tuoda iloa vain sinulle tai kelle tahansa muulle. Se voi olla mitä tahansa, kunhan se tavalla tai toisella liittyy kirjallisuuteen.
 
Oletko lukenut täydellisen kirjan, istunut puistossa kirjan kanssa auringon helliessä, lahjoittanut kirjan eteenpäin, lukenut ääneen yhdessä toisen ihmisen kanssa, käynyt lausumassa runoja läheisellä vanhainkodilla... - kaikki kelpaa tähän haasteeseen!
 
Näistä hetkistä on tarkoitus tehdä kirjoitus omaan blogiin, josta se lisää iloa vielä muille blogiin eksyville. Kirjoituksen muotokin on täysin vapaavalintainen. Ainoa kriteeri on, että kirjoituksessa täytyy olla tunniste lukuiloa."

Mukaan voit liittyä:  Klassikkojen lumoissa -blogissa

Haasteen aikataulu: 24.12.2014-23.12.2015 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti