lauantai 9. helmikuuta 2013

Venäjää valloittamaan - Vaikka kirja kerrallaan

Kuva: Jaana

Täällä toisen tähden alla -blogin Jaana haastaa tutustumaan Venäjään kirjallisuuden kautta. Lainaus Jaanan postauksesta:

[O]sallistua voi jo suorittamalla yhden kategorian viidestä. Kategorian saa suoritetuksi vähintään kahdella kirjalla. Voit lukea kirjan millä kielellä tahansa, kunhan bloggaat siitä (tai jos sinulla ei ole blogia, referoit kirjan lyhyesti tämän postauksen kommenttilaatikossa ja käytät jotain nimimerkkiä, jolla sinut on mahdollista tunnistaa).


Aikaa haasteen suorittamiseen on runsas vuosi ja mukaan voit laskea jo mahdollisesti tänä vuonna (2013) lukemasi kirjat teemaan liittyen. Tee kokoelmapostauksesi haasteesta valmiiksi 1.3.2014 mennessä tai ilmoita lukemasi kirjat linkkeineen minun kokoelmapostaukseeni.


Haastetta varten voi lukea niin kauno- kuin tietokirjojakin, ja sen suorittaneiden kesken on luvassa arvontaa. Jaana listaa postauksessaan kirjavinkkejä kategorioista, jotka ovat:

Venäläiset naiskirjailijat
Venäläiset mieskirjailijat
Elämäkerrat
Historia
Nykyvenäjä

Mukaan voit liittyä: Täällä toisen tähden alla -blogissa

Haasteen aikataulu: 1.3.2014 saakka

3 kommenttia:

 1. Hei! Mulla on sulle haaste blogissani!

  http://matkallamikamikamaahan.blogspot.fi/2013/02/haaste-ja-tunnustuksia.html

  VastaaPoista
 2. Hämmennyin nyt totaalisesti kun törmäsin tähän blogiin. Nimittäin, olen itse haastavaakirjoittamista-blogin pitäjä (http://haastavaakirjoittamista.blogspot.fi) ja oli jotenkin kamalan hämmentävää löytää ikään kuin sisarblogi! Ovat syntyneetkin ilmeisesti samana vuonna postauksista päätellen, tosin haastava kirjoittaminen joitain kuukausia aiemmin.

  Tässä on tietty hyvä kysyä onko blogin pitäjissä oman blogini lukijoita?

  VastaaPoista
 3. Nukkis, kiitos kommentistasi, olipas tämä hauska sattuma! :) Kuulin nimittäin nyt blogistasi ensimmäistä kertaa, eli blogiemme samankaltaiset nimet ovat ihan puhdasta sattumaa!! :) Great minds think alike, vai miten sitä sanotaan. :D

  Olipa hauskaa löytää sisarblogi! Pitääkin tulla sinne kurkistelemaan! :)

  VastaaPoista