lauantai 7. tammikuuta 2012

Copycat -äänestys Amman blogissa!


Amman lukuhetki -blogissa on meneillään mainio Copycat-äänestys. Mukana on 26 kappaletta kirjabloggareiden tekemiä kansia, joissa inspiraationa on käytetty oikeita kirjankansia. Nyt on siis aika käyttää äänestysoikeutta!

Tässä äänestysohjeet Ammaa lainaten:

1. Jokaisella osallistujalla on yksi ääni. Ilmoita pelkkä kuvan numero(niin, mitään Aku Ankkoja ei sitten äänestellä...) ja nimesi/tai nimimerkkisi kommentoimalla tähän postaukseen. Suosittelen tutkimaan kuvia kaikessa rauhassa, muokkamaan päätöksen ja siirtymään vasta sitten kommettilootaan, jotta mahdollisesti silmäkulmaan vilahtaneet aiemmat vastaukset eivät pääsisi sotkemaan. Omaa kuvaa saa äänestää :)

2. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 15.1. kello 20.00 saakka. Ilmoitan voittajan joko saman päivän iltana tai seuraavana aamuna.

3. Osallistumalla äänestykseen saat yhden arvan. Kilpailun päätteeksi suoritetaan arvonta. Yksi onnekas sekä voittajakuvan luonut saavat haluamastaan osallistujakuvasta kuvasuurennoksen. Jos nämä sattuvat olemaan yksi ja sama henkilö, arvonta suoritetaan uudelleen.

4. Levittäkää sanaa! Mitä enemmän äänestäjiä, sitä jännittävämpää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti