sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Kirjoja ulapalta - Merellinen lukuhaaste (1.7.-30.10.2022)

Kirjakimaran perinteinen, merellinen Kirjoja ulapalta -lukuhaaste käynnistyy jälleen:

Merellinen lukuhaaste käynnistyy tänään viidettä kertaa – tervetuloa mukaan!

Tänä vuonna haasteaika on aiempia vuosia lyhyempi, "vain" neljä kuukautta. Toivon, että napakampi osallistumisaika helpottaa osallistumista, eikä haaste painu unohduksiin alkuinnostuksen jälkeen niin helposti. Näin on tahtonut käydä ainakin vetäjälle...

Haasteella haluan innostaa lukijoita tarttumaan meriaiheisiin kirjoihin. Kaikki genret, lajit ja tyylit mahtuvat mukaan, kunhan meri on kirjassa keskeisessä roolissa. Osallistua voi jo yhdellä luetulla kirjalla, eikä ylärajaa ole.

Mitäpä haasteeseen lukisi? Lukuvinkkejä löydät kosolti tämän postauksen lopusta. Listalla on kaikki aiempien vuosien osallistujien haasteeseen lukemat kirjat ja joukko muita merikirjoja. Tänäkin vuonna on jo ilmestynyt monta haasteeseen sopivaa kirjaa!

Haaste alkaa tänään 1.7. ja päättyy 31.10.2022. Tässä postauksessa olevaa haastekuvaa saa käyttää vapaasti. 

Kun haaste päättyy, arvon kaikkien osallistujien kesken yllätyspalkinnon seuraavasti: yhdestä luetusta ja blogatusta tai muulla tapaa sometetusta kirjasta saa yhden arvan, kahdesta kaksi ja niin edelleen. Jo yhdellä kirjalla olet siis mukana arvonnassa.

Osallistuminen on helppoa, osallistua kun voi missä vain somekanavassa. Ilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta voit toki huikata kommenttikentässä, jos kiinnostuit! 

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Haasteaika: 1.7.-30.10.2022 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti