tiistai 23. tammikuuta 2018

Ystävänpäivän lukumaraton (10.-14.2.2018)

 
Kirjavarkaan tunnustuksia -blogissa ilmoitettiin jo perinteeksi muodostuneesta ystävänpäivän lukumaratonista. Ystävänpäivä osuu tänä vuonna keskelle viikkoa, joten 24 tunnin maratonin voi suorittaa milloin vain 10.-14.2. välillä, silloin kun se sopii itselle parhaiten.
   
Tässä vielä tarkemmat säännöt ja ohjeet:
  • Ilmoita osallistumisestasi tämän postauksen kommenttikenttään. Laita kommenttiin mukaan blogisi osoite tai Twitter/Instagram-käyttäjäsi, mikäli haluat, että myös muut voivat seurata maratonisi edistymistä.
  • Lukumaratonin pituus on 24 tuntia. Maratonin voi aloittaa mihin kellonaikaan tahansa, myös ensimmäistä päivää edeltävänä päivänä, kunhan osa suorituksesta osuu jollekin varsinaisista maratonpäivistä. Voit esimerkiksi aloittaa jo 9.2.2018 klo 12:00, jolloin maraton loppuu osaltasi 10.2.2017 klo 12:00. HUOMIO: maraton ei kestä yhden henkilön osalta viittä päivää, vaan saat valita parhaiten itsellesi sopivan 24 tunnin jakson maratonin ajankohdalta
  • Ruoka-, lepo- ja muita taukoja saa pitää tarpeen mukaan, mutta niihin käytetty aika lasketaan mukaan kokonaissuoritusaikaan.
  • Voit halutessasi kirjoittaa blogissasi päivittyvää postausta maratonkuulumisistasi, mutta riittää, jos kirjoitat maratonistasi koontipostauksen. Kirjaa ylös lukemasi sivumäärä ja teoslistasi ja ilmoita ne julkisesti blogissasi. Maratonpostauksissa saa käyttää tämän postauksen kuvaa! Jos sinulla ei ole omaa blogia, voit ilmoittaa lukemasi sivumäärän ja halutessasi myös kirjat tämän postauksen kommenttikenttään. Haasteen emäntä tekee koosteen, johon kirjataan kaikki osallistuneet blogit ja yhteinen luettu sivumäärä.
  • Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten vain! Luetpa siis esimerkiksi sarjakuvaa bussissa lukulaitteella tai tiiliskiven kokoista klassikkoa kotisohvalla, kaikki lasketaan mukaan.
  • Lukumaratonin edistymistä voi raportoida myös somessa. Maratonin hashtagina on käytössä perinteinen #lukumaraton

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti