tiistai 6. tammikuuta 2015

Luetaan sateenkaari -haaste


Reader, why did I marry him? -blogin Omppu haastaa lukemaan kirjoja, joiden selkämyksissä on sateenkaaren värit. Ompun postauksesta:

"Haasteeni nimi on Reading the Rainbow / Luetaan sateenkaari. Tässä haasteessa luetaan seitsemän kirjaa, joiden selkämyksistä muodostuu sateenkaaren värit. Liikkeellä on aika erilaisia kuvia siitä, mitkä sateenkaaren oikeat värisävyt ovat, mutta päädyin vaihtoehtoon, jossa värit ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, vaaleampi sininen, tummempi sininen ja lila. Teokset luetaan mainitussa järjestyksessä. Tähän haasteeseen mukaan otetuilla teoksilla voi samanaikaisesti kartuttaa myös muiden haasteiden kirjasaldoa tai käyttää tätä haastetta omassa kirjahyllyssä olevien lukemattomien teosten selättämiseen.

Haaste on voimassa sen julkistuksesta aina tämän vuoden loppuun asti, jolloin julkaisen postauksen, johon voi linkittää kuvan omasta lukusateenkaarestaan. Aikaa linkittämiseen on 6.1.2016 asti, jolloin julkaisen postauksen, johon kerään yhteen kaikki aiemmin linkitetyt lukusateenkaarikuvat."


Haasteen aikataulu: 6.1.-31.12.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti